lørdag 20. september 2008

Disco ice skating

I dag har jeg chilla, sett et par/tre episoda friends, rydda også dro vi på disco ice skating! Det var litt av en opplevelse. Var discolys, høy musikk og hele pakka. Ble litt overrasket over hvor lite folk det var der da, men pleier visst å være mere folk i desember. Fant ut at jeg var et skikkelig naturtalent når det gjelder skøyting, eller er kanskje ikke så rart siden jeg har stått på skøyter ca hvert eneste år på storvannet. Guttene vi var med i dag synes det var veldig artig at vi kan stå på skøyter på ordentlig is på ordentlig vann, og så trodde de av en eller merkelig grunn at det er is overalt og vinter hele tiden i Norge. Hahaa



5 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Sunniva.

EN STOR KLEM TIL DEG,ER SÅ GLAD I DEG,
klem fra mamma

Anonym sa...

Hei igjen.Ser at skøyteakrobatikken på Storvannet har kommet vel med.Husker på alle de morsomme stundene vi hadde sammen der.

Dette så jo riktig morsomt ut.
klem mamma

Sunniva sa...

Heia. Jaja, va ikke så domt det! Kjempeglad i dæ og, verdens beste mamma :)

Anonym sa...

Hei Sunniva.
Artig å følge med dæ å se ka du gjør om dagan. Høres ut som du har funnet dæ godt t rette. Tenk kor mye artig å spennende dokker får oppleve. No har dokker vært borte en mnd å æ syns d har gått utrolig fort.
Kjenne jo at æ savne Maria men e glad for at ho har funnet sæ godt t rette ho også.
Snakka med Gudrun i ste å da måtte æ si t ho at æ savne dokker 5. Lenge siden d har vært liv å røre fra tv-stua hær i huset. Blir veldig koselig når dokker alle e hjemme igjen. Regne med at d blir "taco-kveld"for dokker da.
Maria skal snart begynne med kjøretimer. Skal du d?
Ha d riktig bra Sunniva å kos dæ masse.
Klæm fra Grete

Sunniva sa...

Heia!
E koselig at daakker folge med. Ja, alt gaar bare bedre og bedre, saa det e bra. Det e sant det! Synes ogsaa den her maaneden har gaatt kjempefort.
Jaa, e jo en kjempestor forandring i hverdagen.. Hehe, ja det regne ae med at det blir. Merke ae savne "taco-kveldan" endel.
Saa artig da! Nei, ae har ikke tatt trafikalt grunnkurs enda, saa maa nok vente med alt det der til ae kommer hjem.
Takk skal du ha :) kos daakker og! Klem